Începe Agromalim – cel mai mare târg de agricultură din vestul ţării. Participă 180 de expozanţi

Program şi condiţii de acces la Agromalim 2021

Condiţii de acces pentru vizitatori la Agromalim, cel mai mare târg de agricultură din vestul ţării, care se desfăşoară în perioada 2 – 5 septembrie 2021, la Expo Arad.

Accesul vizitatorilor la Agromalim se face pe baza biletului de intrare, la fel ca în anii trecuţi.

Expoziţia se desfăşoară cu respectarea normelor de siguranţă şi securitate impuse de către autorităţi, respectiv măsurarea temperaturii la intrarea în târg şi purtarea măştii de protecţie sanitară în spaţiul interior.

Pentru accesul în incinta expoziţiei NU ESTE NEVOIE de certificat de vaccinare sau de test PCR sau test rapid negativ de infectare cu noul coronavirus. În spaţiile interioare ale Expo Arad va fi OBLIGATORIE purtarea măştii de protecţie sanitară.

Program de vizitare a expoziţiei Agromalim:

Joi, 2 septembrie: între orele 11.00 – 18.00

Vineri, 3 septembrie şi sâmbătă, 4 septembrie: între orele 10.00 -18.00

Duminică, 5 septembrie: între orele 10.00 – 16.00

30 de firme din Ungaria, Germania, Olanda, Cehia, Bulgaria şi Ucraina vor expune la Agromalim 2021

Vizitorii vor găsi la Agromalim, şi în acest an, un număr mare de firme din străinătate care vor completa oferta de produse şi servicii din cadrul târgului.

În total, 180 de expozanţi vor fi prezenţi la ediţia din 2021 a târgului organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Expoziţia de animale – un punct de atracţie pentru vizitatori

Parteneriatul cu asociaţiile de crescători de animale face posibilă şi în acest an organizarea expoziţiei. Vor fi expuse taurine, ovine, caprine, cabaline, porumbei, păsări şi animale de blană, ponei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole