Imaginea neputinței – Sorin Grindeanu tot nemulțumit de stadiul lucrărilor de infrastructură – Centura Timișoara se mișcă în ritm de melc

Pe 27 noiembrie 2021, într-o conferință de presă, desfășurată la Palatul Administrativ din Timișoara, ministrul Transporturilor, Sorin “OUG13“ Grindeanu, declara că “sunt nemulțumit de cum înaintează lucrările la Centura de Sud a Timișoarei“.

Pe 20 mai 2022, într-o conferință de presă, la Galați, ministrul Sorin Grindeanu, s-a arătat nemulțumit, de ritmul lucrărilor de construcție la mai multe proiecte majore de infrastructură din zona Galaţi-Brăila.

Așadar, după șase luni de mandat vicepremierul rămâne doar un nemulțumit, iar constructorii din toată țara face exact ce vor ei, fără să reușească să împingă cumva lucrurile măcar pe măsura propriilor sale așteptări de nemulțumit.

Poate că, fiind cărășan, nemulțumirea vicepremierul e doar ceva legat de ADN, cărășenii fiind destul de pretențioși și greu de mulțumit.

Chiar și așa, lucrările la Centura de Sud a Timișoarei se târăsc în ritm de melc, iar DRDP Timișoara ne informează în privința stadiului proiectului.

“Principalele lucrări din ultima perioadă de pe șantierul centurii de sud a Timișoarei s-au concentrat în special în zona comunei Ghiroda, fiind montate grinzi la podul peste Bega (km 24+725), iar în zona km 23 a început așternerea primului strat de asfalt. De asemenea, s-au montat grinzi și în zona pasajului de la km 7+156. Se mai lucrează la structura rutieră în zona localității Giroc și se execută lucrări de terasamente în proximitatea nodului rutier cu DN 59 (Timișoara – Șag).  Au fost finalizate relocările de rețele de telecomunicații, pentru rețele de apă și irigații stadiul depășește 65%, iar relocările/protejările de rețele electrice și gaz sunt în curs de execuție. Stadiul lucrării per ansamblu a depășit cu puțin pragul de 50%“, se arată într-un comunicat de presă.

La reluarea mandatului de către Sorin “OUG13“ Grindeanu, acesta spunea că stadiul lucrărilor este undeva la 40%.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole