Hoț prins de polițiști la Timișoara. A furat scule electrice de 10.000 de lei

Polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au prins un bărbat, de 44 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în municipiul Timișoara. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„La data de 20 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara, au identificat un bărbat, de 44 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În fapt, în data de 5 ianuarie a.c., bărbatul, ar fi sustras mai multe scule electrice dintr-un loc de depozitare, aparținând unui centru comercial, situat  pe strada Consiliul Europei din municipiul Timișoara, cauzând un prejudiciu de 10.000 de lei. Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ulterior magistrații dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, transmite IPJ Timiș.

Acesta a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole