Bogații nu vor să plătească – aruncă gunoiul în pubelele din Piața Volantă de la stadion scos din mașini de lux

Poliția Locală Timișoara continuă să verifice și să ia măsuri în cazul persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public. O zonă în care s-au constatat probleme de acest gen, semnalate inclusiv de către reprezentanții pieței care are activitate în perimetrul respectiv, este zona Stradionului Dan Păltinișanu, în care are loc piața volantă.

„Aici era mizerie și din cauza celor care umpleau pubelele amplasate pentru comercianți cu deșeuri menajere, iar vânzătorii de produse nu mai aveau unde să pună resturile provenite din activitatea desfășurată. Una din măsuri a fost securizarea acestor pubele, astfel încât să nu mai existe astfel de situații. În ultimele zile au fost și observați cu ajutorul înregistrărilor video unii dintre cei care, dorind să scape de deșeuri, le-au abandonat pe domeniul public. Este vorba despre doi tineri, care, aflați la volanul unor mașini de lux, au fost surprinși venind cu autovehiculele, cu sacii de gunoi în portbagaj, și au lăsat gunoiul menajer lângă pubele, neamaivând posibilitatea să-l arunce în interiorul acestora”

Cei în cauză urmează să fie amendați de polițiștii locali, sancțiunile ajung până la 10.000 de lei.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția cetățenilor să respecte legislația din domeniul protecției mediului, să nu abandoneze resturi pe domeniul public, să nu amestece deșeurile menajere cu cu cele reciclabile și să-și încheie contracte cu firmele de salubritate pentru a nu risca sancțiuni drastice.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole