Gata cu statul la coadă după adeverințe. Primăriile vor avea acces în sistemul informatic al ANAF

În ultimele ore în funcția de prefect de Timiș, useristul Zoltan Nemeth a anunțat ieri o schimbare majoră pentru cetățeni, care îi scapă de anumite cozi și adeverințe.

Astfel, Prefectura Timiș a emis o circulară către toate primăriile și una către toate serviciile publice deconcentrate privind obligația acestora de înregistrare în sistemul informatic PatrimVen.

“Prin înrolarea în PatrimVen a tuturor autorităților publice, cu titlu de exemplu, dacă primăria solicită o adeverință de venit cetățeanului, cetățeanul nu va mai trebui să solicite adeverințe de venit de la ANAF, deoarece primăria va putea avea acces la această informație prin acest sistem informatic. Este important ca cetățenii să nu mai fie purtați pe drumuri de la o instituție la alta, în condițiile în care există posibilitatea ca instituțiile să obțină direct documentele respective, cum este în situația prezentată mai sus“, transmite Prefectura Timiș.

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: ·  Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; ·  Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); ·  Arhivar; ·  Sudor; ·  Strungar; · …

Recomandările noastre

Cele mai citite articole