FOTO. VEST: un șofer a fost grav rănit după ce a lovit un parapet și a rămas încarcerat în mașina – a suferit un traumatism toracic și fractură a bazinului

Salvatorii Secției de Pompieri Brad au intervenit de urgență la un accident rutier care a avut loc pe DN 76, la intrarea în municipiul Brad, dinspre Deva, în zona viaductului de la intrarea în oraș. 

Accidentul, survenit în urma impactului autoturismului cu un element de construcție aflat în afara părții carosabile, a cauzat rănirea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a rămas încarcerat. La fața locului au fost mobilizate un echipaj cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță cu un echipaj SMURD care au extras victima din autovehicul.  Salvatorii au constatat că șoferul autoturismului avea un traumatism toracic și suspiciune de fractură a bazinului, astfel că au transportat victima la spitalul din Brad pentru investigații suplimentare și asistență medicală de specialitate“, arată ISU Hunedoara.

Totodată, în același timp cu desfășurarea misiunii de salvare a conducătorului auto, pompierii din Brad au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor care ar fi putut izbucni în orice moment.

Cauzele exacte ale producerii accidentului urmează să fie investigate de instituțiile care au competențe în astfel de situații.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole