FOTO. Timișoara: Două femei, un bărbat și 5 copii – 2 fete și 3 băieți – cu vârste cuprinse între 2 și 13 ani, făcuți praf în urma unei accident în zona Aeroportului

O tânără de 19 ani a condus un autoturism pe centura Timișoarei dinspre sensul giratoriu de la Giarmata către sensul giratoriu de la Aeroport, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 42 de ani.

“În urma impactului, cei doi conducători auto cât și o femeie și 5 minori(2 fete și 3 băieți) cu vârste cuprinse între 2 și 13 ani, pasageri în auto condus de bărbatul de 42 de ani, au fost răniți și transportați la spital. În total sunt 8 victime (7 din mașina condusă de bărbat și conducătoarea auto de 19 ani). Polițiștii au întocmit un dosar penal sun aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili toate cauzele și împrejurările producerii accidentului, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Timiș“, transmis către Buletin de Timișoara.

Screenshot

Recomandările noastre

Cele mai citite articole