FOTO. Spitalul Militar Timișoara are o secție de ortopedie complet reabilitată

Secția de Ortopedie și Traumatologie a Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu Timişoara” a fost reabilitată efectuându-se lucrări complexe de renovare și reamenajare a spațiului destinat, cu suprafețe de lucru și cazarea pacienților moderne și aparatură performantă.

“Secția de Ortopedie și Traumatologie este  adaptată normelor europene, bine dotată tehnic având o echipa de medici cu experiență. Echipa este foarte bine pregătită și capabilă să gestioneze întreaga paleta a afecțiunilor musculo-scheletale, cu cele mai noi tehnici și implanturi atât în ortopedie, cât și în traumatologie. Pe secție, pe lângă activitatea medicală, se desfășoară activitatea educațională: cursuri și stagii de pregătire a studenților de la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” Timișoara; organizarea de cursuri postuniversitare dar și derularea a trei programe naţionale“, transmit reprezentanții unității medicale.

14 focare active de Covid-19 în Timiș

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că la aceasta dată, la nivelul județului, sunt 14 focare active de Covid-19 și se află în supraveghere epidemiologică. Au fost închise două focare….

Opt focare active de Covid-19 în Timiș

DSP Timiș anunță că la aceasta dată, la nivelul județului Timiș sunt 8 focare sunt active și se află în supraveghere epidemiologică. CENTRUL DE CARANTINARE de la Liceul «Dimitrie Leonida»…

16 focare active de Covid-19 în Timiș

Direcția de Sănătate Publică Timiș transmite că la aceasta dată, la nivelul județului, sunt 16 focare active și se află în supraveghere epidemiologică. Au fost închise trei focare de Covid-19,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole