FOTO Nouă firme din Periam controlate de Protecția Consumatorilor. O brutărie a fost închisă și s-au dat amenzi de zeci de mii lei

Control al Protecției Consumatorilor la nouă firme din Periam. Ca de obicei inspectorii CJPC Timiș au găsit dezastru. S-au dat amenzi, s-au oprit de la comercializare produsele neconforme, iar o firmă s-a ales cu activitatea suspendată până la remedierea deficiențelor.

Au fost controlați S.C.  DI&PANIF SRL, S.C. F I AMBRA CONSTRUCT SRL, S.C. GAMA THE BEST SRL, S.C. DARCRIS FAMILY SRL, S.C. AVRAM COMPANY SRL, S.C. ALEMA M&A SRL, S.C. MYH LUX SRL,S.C. LEAHU M PERIAM SRL, S.C.PROFI ROM FOOD SRL.

Pentru neregulile constatate, comisarii timișeni au aplicat: 9 amenzi contravenționale, în valoare totală de 42.000 de lei; două avertismente; oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme și oprirea temporară a prestării de servicii, până la remedierea deficiențelor, pentru S.C. DI&PANIF S.R.L.(brutărie).

Abaterile de la legislație constatate de comisarii CJPC Timiș, în timpul controalelor, s-au referit la: spațiul de fabricație insalubru cu echipamente riginite; comercializarea unor preparate fără data preparării; neutilizarea unor produse profesionale de igienizare a spațiilor, utilajelor; nerespectarea condițiilor de depozitare; lipsa traducere in limba romana a compozitiei fibroase; comercializarea unor produse de patiserie care prezentau, pe suprafață, insecte; legume fructe depreciate; utilizarea unor cuptoare, neigienizate corespunzător și a unor tăvi arse; existența insectelor vii și moarte în spațiul de producție,pe materia prima, inclusiv pe produsele finite.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole