FOTO Firmele de transport persoane – Autotim și Superimposer – amendate de Protecția Consumatorilor. Două autocare trase pe dreapta

Control al inspectorilor de la Protecția Consumatorilor la două firme private de transport persoane, AUTOTIM și SUPERIMOPSER din Timișoara. Comisarii CJPC Timiș dat amenzi și au oprit două autocare de la prestarea de servicii.

„Comisarii CJPC Timiș au aplicat trei amenzi contravenționale în cuantum de 27.000 lei; două avertismente și oprirea temporară a prestării de servicii, până la remedierea deficiențelor, pentru 2  autocare, respectiv unul pentru S.C. AUTOTIM S.A și un altul pentru S.C. SUPERIMPOSER S.R.L.”, transmite Alin Gubandru, comisar șef adjunct al CJPC Timiș.

Neregulile constatate de comisarii CJPC Timiș sunt: absența informărilor asupra traseului (stațiile de oprire), a orarului și prețurilor aferente; lipsa condițiilor igienico-sanitare de transport (murdărie în întreg spațiu, scaune cu tapițerie pătată, ruptă, depuneri alimentare vechi și pământ/nisip în spațiul despărțitor șezut-spătar), în vehicul, inclusiv în spațiul destinate conducătorului acestuia; surprinderea șoferului în timp ce fuma, în interiorul spațiului, la volan, în timpul călătoriei; existența ruginii pe elementele interioare ale vehiculului, a plafonierei pătate și a scaunelor cu tapițerie pătată, în sala de așteptare;  neasigurarea mijloacelor de protecție împotriva accidentelor și a trusei de prim ajutor.

Acțiunile de control, în domeniul transportului de persoane, vor continua.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole