FOTO. Accident teribil pe centura Caransebeș – un mort şi patru răniţi

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar şase au fost rănite în urma unei coliziuni dintre un microbuz şi un TIR, ce a avut loc în acestă dimineață  pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş, a informat ISU Caraş-Severin.

Toate victimele se aflau în microbuzul de călători, inclusiv persoana decedată, care a rămas încarcerată în autovehicul.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate cinci ambulanţe şi autospeciale pentru descarcerare

Toate victimele au fost preluate de echipajele de la Ambulanţă şi SMURD şi primesc îngrijiri medicale, a precizat sursa citată.

Victimele accidentului de circulaţie, sunt cetăţeni bulgari.

„Din primele cercetări, un autoturism cu capacitatea 8+1, înmatriculat în Bulgaria, a intrat în coliziune faţă – spate cu semiremorca unui ansamblu de vehicule, înmatriculat tot în Bulgaria. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei din dreapta – faţă, din autoturismul cu capacitatea 8+1, şi rănirea altor patru pasageri din acelaşi autoturism, toţi cetăţeni bulgari, care au fost transportaţi la spital”, a precizat sursa citată.

Ambele autovehicule circulau în direcţia Caransebeş – Lugoj.

„În total, în microbuz se aflau opt persoane: patru au fost transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare, una a fost decedată, iar trei nu au necesitat îngrijiri suplimentare”, a menţionat ISU Caraş-Severin.

Cei doi şoferi, ambii cetăţeni bulgari, au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că nu au consumat alcool.

binary comment

Recomandările noastre

Cele mai citite articole