FOTO. 12 tone de carburant s-au scurs pe o șosea din vestul țării în urma unui accident rutier

O cisternă cu carburant s-a răsturnat pe şoseaua dintre Deva şi Hunedoara.

O cisternă încărcată cu 12 tone de carburant s-a răsturnat, în cursul nopţii de duminică spre luni, pe şoseaua care face legătura între municipiile Deva şi Hunedoara, şoferul autovehiculului fiind transportat la spitalul judeţean pentru îngrijiri medicale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

„În urma evenimentului rutier au fost deversate aproximativ 6 tone carburant auto benzină şi 6 tone carburant auto motorină”, a precizat ISU Hunedoara.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că şoferul autovehiculului a lovit parapeţii din beton ce separă sensurile de mers, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea dreaptă a sensului său de mers.

Ca urmare a accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, un bărbat de 36 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Nu au fost alte victime.

Traficul rutier a fost restricţionat pe sensul Deva – Hunedoara, circulaţia autovehiculelor fiind dirijată de poliţişti până la finalizarea cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală din culpă.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole