Fostul viceprimar al Timișoarei, Dan Diaconu, ieșire nervoasă la adresa conducerii primăriei din cauza ambroziei de 3 metri: Să vă fie rușine!

Fostul viceprimar al Timișoarei, Dan Diaconu, acuză actuala conducere a primăriei că deși a angajat un grădinar-șef problema ambroziei este în continuare extrem de gravă.

“Ati merita cuvinte grele doar pentru aceste imagini. Soc, groaza: Ambrozia a suferit mutatii genetice. Doar in Timisoara. Doar pe domeniul public. 20% din populatia adulta a Timisoarei sufera de alergie la ambrozie. Avem si o lege care permite primariilor sa amendeze pe oricine nu isi are grija de rezolvarea acestei probleme pe propriul teren. Onor Primaria Timisoara chiar face apel prin comunicate de presa, da amenzi. Mai mult, PMT are gradinarita sefa, neoficiala e adevarat, ca organigrama e un pic suspendata, care stie cum se administreaza spatiul verde. Aceste imagini sunt de pe Drumul Boilor, un santier lasat in paragina cand era mai mare nevoie de el. Motivele, desigur, greaua mostenire. Acum e cultura de ambrozie “modificata genetic” – pentru ca trebuie sa fii un specialist peisagist sa reusesti sa cultivi ambrozie la 2-3m inaltime.  Pentru lacrimile si disconfortul copilului meu, pentru alergia zecilor de mii de timisoreni, sa va fie rusine!“, spune Dan Diaconu.

Ce nu spune Dan Diaconu este că situația era la fel și pe vremea când ocupa fotoliul de viceprimar al Timișoarei, în mandatele lui Nicolae Robu. Deci, să vă fie rușine!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole