Fostul deputat de Timiș, Marian Cucșa: Domnule Alin Nica în primăvară ați criticat restricțiile, acum sunteți pe silențios – aveți zero proiecte pentru județ

Fostul deputat de Timiș, Marian Cucșa, consideră că Timișoara este, din nou, sub teroarea restricțiilor și a încălcării drepturilor și libertăților.

“Oamenii sunt cu nervii întinși la maxim iar cei din domeniul horeca sau proprietarii sălilor de fitness, disperați! Au trecut la solicitări oficiale direct către Guvern pentru că local nu îi bagă nimeni în seamă! Domnule Președinte al Consiliului Judetean, Alin Nica, în primăvară ne amintim că ați criticat restricțiile pentru a da bine la imagine, acum, când partidul dumneavoastră deține puterea absolută, aveți posibilitatea să împiedicați aceste restricții! Acum de ce sunteți silențios? Nu mai aveți niciun interes de a vă crește capitalul de imagine sau vă este teamă de șefii de la Bucuresti? Culmea, astăzi(n.r. ieri) se împlinește un an de când ați câștigat alegerile în Timiș. Puteți măcar să ne comunicați cu ce ați îmbunătățit sistemul medical din județ? Bineinteles că nu, pentru că aveți zero proiecte pentru județ!“, susține Marian Cucșa.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole