Festivalul Educației din Timiș începe luni. Se vor prezenta ofertele educaționale ale liceelor, universităților și ateliere

Inspectoratul Școlar Timiș organizează săptămâna viitoare o serie de activități pentru elevi, părinți și profesori. Astfel că, în perioada 30 mai – 3 iunie va avea loc Festivalul Educației din Timiș.

Conform ISJ Timiș, în prima zi va avea loc târgul ofertelor educaționale al liceelor din județ, iar în ziua următoare se desfășoară și un târg al ofertei universitare. Luni, programul este între orele 10-15, iar marți, între 12-16. Acțiunile se organizează la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

Ziua de 1 Iunie este dedicată micuților, fiind pregătit un eveniment „Copil în țara minunilor”, la Muzeul Satului din Timișoara. În 2 iunie va avea loc un atelier pentru cadre didactice și părinți, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan”.

Festivalul Educației din Timiș se încheie în 3 iunie cu o conferință de bune practici, în timpul căreia vorbitori vor fi profesori, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole