Festival de arte la Novi Sad – Fundația Interart Triade și Galeria Bel Art prezentă expoziția 3E: Ecology, Ethics, Aesthetics

Fundația Interart TRIADE și Galeria Bel Art din Novi Sad prezentă expoziția 3E: ECOLOGY, ETHICS, AESTHETICS, curatoriată de Alina Șerban și Sava Stepanov.

Deschiderea are loc vineri, 22 iulie 2022 la galeria Rajko Mamuzić din Novi Sad.

Evenimentul face parte din programul festivalului DANUBE DIALOGUES 2022 și se va desfășura în perioada 22 iulie – 8 august 2022.

“DANUBE DIALOGUES este un festival internațional al artelor vizuale din regiunea Dunării, care promovează arta contemporană, identitatea culturală și colaborarea dintre artiști. Festivalul este organizat la Novi Sad, unde se desfășoară simultan în diferite galerii și locuri alternative din oraș. Manifestarea creează o puternică rețea în zona țărilor dunărene, ce numără peste 500 de artiști, istorici de artă, critici și curatori din 14 țări din regiunea macro-dunăreană, oferind o perspectivă mozaicată, extrem de interesantă, ce asociază medii diferite – de la formele tradiționale de expresie, la manifestări experimentale inovatoare asupra tendințelor actuale de artă din această regiune europeană. Festivalul încurajează dialogul deschis între culturi, stabilind punți solide peste granițe“, se arată într-un comunicat de presă.

Artiști: Nona Inescu, Lea Rasovszky și Cristian Răduță, în dialog artistic cu Happy Trash, Adrienn Ujhazi, Nemanja Milenković, Vesna Tokin, Radomir Knežević.

Proiectul face parte din Programul Cultural„Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Timișoara: Parcul Triade va găzdui lunar evenimente de artă vizuală, muzică, spectacole de teatru și proiecții de film – activitățile vor debuta vineri cu un Bal în Cartier

𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐓𝐑𝐈𝐀𝐃𝐄, recunoscut ca cel mai mare parc urban de sculptură în aer liber din România, va deveni un 𝐩𝐮𝐧𝐜𝐭 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞, dedicate comunității. Printr-o finanțare…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole