Explozie la vasul de apă dintr-o centrală termică. Doi bărbați au fost răniți

Pompierii au fost anunțați, la ora 20:22, despre producerea unei explozii la vasul de apă dintr-o centrală termică pe lemne, în localitatea Petroman. Doi bărbați au fost răniți.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației de Pompieri Deta cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.
Totodată, pe lângă pompierii militari, la fața locului s-a deplasat și SVSU Ciacova.

“Explozia nu a fost urmată de incendiu.
În urma evenimentului, au fost rănite 2 persoane de sex masculin, la nivelul membrelor inferioare, dintre care, o victimă a fost transportată la spital”, transmite ISU Timiș.

“În cursul acestei seri, 13 octombrie a.c, în jurul orei 20:33, polițiștii orașului Ciacova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că la un imobil din localitatea Petroman, județul Timiș, s-ar fi produs o explozie. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o centrală termică pe lemne, folosită la încălzirea unui imobil din localitatea Petroman, ar fi explodat, rezultând rănirea a doi bărbați, în vârstă de 42 și 55 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au acordat primul-ajutor bărbatului de 55 de ani, care prezenta plăgi deschise la ambele picioare și totodată hemoragie, aplicând garou deasupra rănilor și așezând persoana într-o poziție proclivă, toate acestea până la sosirea echipajului Smurd, care l-au transportat la un spital din Timișoara. Polițiștii au participat la cursurile de prim-ajutor organizate de Serviciul Pregătire Profesională din cadrul I.P.J Timiș, acestea fiind efectuate de lucrători din cadrul ISU Banat”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și distrugere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole