Eurodeputatul timișorean Maria Grapini solicită demisia ministrului PNL al Energiei, Virgil Popescu, care a ținut Timișoara trei zile în frig: sunt revoltată

Eurodeputatul timișorean Maria Grapini îi cere premierul Nicolae Ciucă demiterea ministrului PNL al Energiei, Virgil Popescu.

“Încă o dată și încă o dată cer demisia ministrului energie! Demiteți-l, domnule Ciucă! Au trecut trei luni și nu ați rezolvat nimic! Au ajuns să se sinucidă oamenii că nu pot plăti facturile!! Trăiesc în județul Timiș și sunt consternată de decizia luată din disperare de către cetățeanul  din municipiul Lugoj! Daca nu știți unde este acest oraș, domnule ministru, vă spun că este în județul Timiș! Câți români trebuie să mai moară ca să vă dați demisia? Domnule Iohannis, sunteți în țară? Parcă așa spuneați dumneavoastră acum câțiva ani! Sunteți responsabil alături de premier și de ministrul iresponsabil al energiei!!!!“, solicită Maria Grapini.

Eurodeputatul se decalară revoltată de situația creată în România

“Vă cer să puneți capăt coșmarului pe care îl trăiesc milioane de români! Daca nu aveți soluții, atunci plecați! Toți! Nu sacrificați oameni doar pentru că nu vă pasă! Nu știți sau nu vreți! Sunt revoltată, tristă, neîncrezătoare! Ce faceți cu România și românii care au mai rămas în țară? Cum pot convinge românii plecați pe alte meleaguri să se întoarcă acasă???“, a mai precizat Maria Grapini.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole