După ce au luat bătaie de la interlopi polițiștii timișeni au mers la grădiniță. Cei mici nu le-au pus atâtea probleme

Polițiștii din Timiș s-au făcut de râs weekendul trecut când în parcarea de la Iulius Malll, unul de-al lor a fost pus la pământ de un interlop vizibil mai bine antrenat și hotărât, dintr-un pumn.

Conform imaginilor care au surprins scena, inițial oamenii legii, pensați și cu manichiura făcută, nu au intervenit de niciun fel, abia mai apoi l-au încătușat pe bătăuș. IPJ Timiș a transmis că polițiștii nu au intervenit deoarece făceau o evaluare a situației, ca mai apoi prefectul PSD de Timiș, deși inițial s-a declarat revoltat, să declare liniștit că polițiștii lucrează după proceduri clare, adică i-au bătaie după procedură.

Pentru a șterge rușinea, mai mulți lucrători au mers la o școală și la o grădiniță să-și prezinte tehnica din dotare. Noroc că cei mici nu erau la curent cu ultimele evenimente, astfel, probabil că s-ar fi tăvălit pe jos de râs la vederea uniformelor.

“Invitați să vorbească despre meseria de polițist, polițiștii au răspuns pozitiv și au mers la două gradinițe, una din Timișoara și cealaltă din Remetea Mare, iar în Deta, polițiștii au fost gazdă, copilașii de la Școala Domino Servite din Voiteg, i-au vizitat pentru a vedea cum își desfășoară activitatea și bineînțeles să le prezinte tehnica din dotare. Polițiștii le-au pregătit jocuri interactive bazate pe relația victimă- agresor-polițist, pentru a înțelege cum să se comporte cu cei din jur, să se respecte între ei și să crească într-un mediu armonios. De asemenea, au fost abordate și subiecte privitoare la regimul circulației insistându-se pe informațiile, pe care trebuie să le știe atunci când traversează strada. A fost o  plăcere să participăm la aceste activități, iar zâmbetele și entuziasmul lor au fost cele mai sincere feedback-uri“, se arată într-un comunicat de astăzi al IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole