După ce a închis stadionul Dan Păltinşanu, CJ Timiș a scos în dezbatere ghidurile de finanțare a asociațiilor sportive

Consiliul Județean Timiș are în curs de elaborare și aprobare ghidul de finanțare nerambursabilă, în anul 2022, din fonduri publice, a proiectelor sportive inițiate de către structurile sportive de drept privat și asociațiile pe ramură de sport județene conform Legii nr.350/2005.

“În acest moment, așteptăm din partea tuturor celor interesați propuneri, sugestii și opinii care pot fi depuse la Registratura Consiliului Județean sau prin email, la adresa cornelia.paraipan@cjtimis.ro, până la data de 21 martie. Vă invităm să descărcați ghidul aici 👉https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Ghid-Sport-2022.pdf și să vă spuneți părerea. Scopul ghidului este dezvoltarea activității sportive în Județul Timiș, prin susținerea disciplinelor și probelor sportive care au tradiție la nivel local și rezultate naționale și internaționale“, se arată într-un comunicat de presă.

Razie în Timiș. Aproape 580 de amenzi în două ore

Poliţiştii au desfăşurat o nouă acţiune cu efective mărite în județul Timiș, pentru prevenirea infracționalității stradale, a faptelor cu violență, prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, precum și…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole