DSP Timiș a creat o platformă online cu informații despre situația Covid-19, la doi ani de la izbucnirea pandemiei. Primăria Timișoara are deja o asemenea pagină

După doi ani de pandemie, DSP Timiș a creat o platformă online cu informații despre situația Covid-19, cu sprijin de la Banca Mondială, anunță instituția într-o comunicare pe Facebook.

Aberația este cu atât mai mare cu cât suntem bombardați paradoxal și cu informații că pandemia e pe final, că este necesar să se renunțe la certificatul verde și la restricții.

Platforma poate fi accesată AICI.

“În actualul context, pentru a avea o imagine de ansamblu privind evoluția pandemiei și pentru o mai bună informare a cetățenilor din județul Timiș a fost creată o platformă online unde se regăsesc date, în timp real, legate de evoluția fenomenului epidemiologic la nivelul județul nostru. Printre acestea menționăm: informații legate de numărul cazurilor noi depistate pozitiv pentru infecția cu virusul  SARS-CoV-2, numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19, doze de vaccin administrate, centre de vaccinare, centre de evaluare și pacienți internați. Site-ul a fost creat din inițiativa Direcției de Sănătate Publică Timiș, cu sprijinul graphs.ro și al Băncii Mondiale. Platforma, care poate fi accesată urmărind link-ul www.timiscovid19.ro, prezintă statistici și date legate de îmbolnăvirile cu virusul SARS-CoV-2, dar și modul în care decurge campania de vaccinare în Timiș. Toate aceste informații sunt actualizate zilnic, începând cu ora 13.00. Graficele prezentate pot fi descărcate“, anunță DSP Timiș.

O asemenea facilitate există deja, a fost creată de Primăria Timișoara și poate fi accesată AICI.

Mai mult decât atât, Prefectura Timiș, publică zilnic informațiile despre Covid-19 pe pagina de Facebook a instituției.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole