Drumuri județene proaspăt asfaltate, pline de gropi. Intră în reparații

Vicepreședinte USR al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, a descoperit câteva drumuri județene care au fost asfaltate recent și care deja trebuie să intre în reparații. Oficialul spune că firmele trebuie să suporte cheltuielile.

DJ693 Orțișoara –Seceani. Un drum unde mi-ați semnalat că sunt foarte multe gropi și unde am cerut să se facă reparații. S-au făcut reparații, dar așa cum vedeți și în imagini, nu am cum să fiu mulțumit de ceea ce am găsit pe teren. Drumul se află încă în garanție, așa că o luăm de la capăt până când firma executantă o să remedieze toate neregulile. Nu sunt dispus ca din bugetul Consiliului Județean să ajungem să plătim pentru o astfel de lucrare.

DJ693 Seceani – Fibiș. O lucrare nouă, care arată bine, dar pe care o voi recepționa abia după ce vom carota pentru a verifica că și în subteran lucrurile sunt așa cum trebuie. Este vorba despre o lucrare demarată când eu nu eram vicepreședinte CJT și nu vreau să ne trezim peste un an cu cratere apărute peste noapte.

DJ691 Fibiș – Giarmata. Un drum care urmează să intre în reabilitare, în perioada aceasta lucrându-se la caietul de sarcini.”“, a spus Cristian Moș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole