Dominic Fritz: plantăm peste 300 de arbori pe Cetății – vom avea linie de tramvai înierbată, noi zone verzi

Primarul Dominic Fritz a prezentat stadiul lucrărilor la unul dintre cele mai proiecte pe care municipalitatea le are în derulare.

Este vorba despre reabilitarea bulevardului Cetății.

Pregătim viitoarele zone verzi de pe Cetății și finalizăm ultimele trotuare. Linie de tramvai înierbată, noi zone verzi și peste 300 de arbori pe care îi plantăm în această toamnă. Zona are acum kilometri întregi de conducte noi de apă, canal, gaz, telecomunicații și electricitate, înlocuite după decenii în care nu s-a atins nimeni de ele. Recent am finalizat trotuarul de la Școala Gimnazială 19, iar acum lucrăm la cele dintre str. Mircea cel Bătrân și Horia.  Întreg bulevardul devine un culoar modern de mobilitate accesibil pentru toată lumea. Până acum am suportat costul lucrărilor doar din bugetul local. Acum, pregătim documentația pentru atragerea a 20 mil euro din fonduri europene, bani pe care deja i-am plătit pe lucrările executate până acum. Vom putea astfel să asigurăm finanțarea pentru noi lucrări de investiții care schimbă în bine viața timișorenilor“, a declarat Dominic Fritz.

Comuna Saravale se digitalizează

Primăria Saravale pune la dispoziția cetățenilor noi servicii online pentru a eficientiza și simplifica interacțiunea dintre cetățean și autoritatea publică locală. Este vorba despre 4 noi secțiuni: Verificare solicitări, Sesizări,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole