Dominic Fritz: pe Bogdăneștilor constructorul a început să finalizeze trotuarele, carosabilul, pista pentru biciclete și drumurile laterale

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat astăzi că pe Calea Bogdăneștilor și pe bulevardul Cetății constructorul a început să finalizeze, trotuarele, carosabilul, pista pentru biciclete și drumurile laterale.

Edilul a precizat că mai sunt lucrări care vor fi greu de suportat de cetățenii din zonă.

Pe Bogdăneștilor primul tronson de linie de tramvai e montat. Și aici, la fel ca pe Cetății, vom avea o linie de tramvai înierbată și încadrată de spaţii verzi cu pomi. De altfel, modernizarea celor peste 2 km de linie dublă de tramvai înseamnă și creșterea vitezei cu care circulă tramvaiele și implicit mai puțin timp pierdut în trafic. În paralel cu lucrările la linia de tramvai, constructorul a început să finalizeaze pe tronsoane, trotuarele, accesele în imobile, carosabilul, pista pentru biciclete și drumurile laterale. Mai sunt câteva luni grele – mai ales pentru cei care locuiesc sau tranzitează zona și cărora le mulțumesc pentru înțelegere – dar până la finalului anului vom avea un bulevard verde atât ca opțiuni de mobilitate, cât și ca amenajare“, a menționat Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole