Dominic Fritz după întâlnirea cu locuitorii din Cetății-Bogdăneștilor: au venit mulți, au putut dezbate problemele, ei între ei

Primarul Dominic Fritz s-a întâlnit cu locuitorii din zona Cetății-Bogdăneștilor.

“Au venit mulți  timișoreni, au ridicat teme care țin de schimbări sistemice, spații verzi, terenuri de sport, organizări de șantiere. Acestea sunt răspunderea Primăriei și cred că, odată cu noua organigramă, aparatul va face o treabă mai bună, și fără să fie mânat de sus”, au fost primele concluzii trase de primar.

Mulți timișoreni ani de zile au fost descurajați să se implice

“Dar au venit și cu probleme de gospodărire, pe care le-au putut dezbate, ei între ei, la unele chiar găsind rezolvarea, sub ochii mei sau împreună cu mine. Vizita mea este un prilej să se reconecteze unii cu alții, să-și descopere puterea de a schimba lucrurile prin ei înșiși și să funcționeze ca un grup solidar și de acțiune pentru atingerea unor scopuri comune. Pe zi ce trece, mulți timișoreni se transformă într-o forță comunitară și un partener pentru Primărie, după ani de zile în care au fost descurajați să se implice”, a precizat Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole