Dominic Fritz dă de pământ cu executantul lucrării de pe Bogdăneștilor: să finalizeze cât mai repede lucrările la intersecția cu bulevardul Cetății

Primarul Dominic Fritz susține într-o postare pe Facebook că  șantierul de pe Bogdăneștilor avansează, dar greu.

De aceea edilul a avut o discuție cu executantul lucrării deoarece dorește cât mai repede finalizarea lucrărilor la intersecția cu bulevardul Cetății.

“I-am cerut constructorului să trateze cu maximă seriozitate șantierul de pe Bogdăneștilor care afectează mii de timișoreni care locuiesc în zonă. Am insistat că e extrem de important să finalizăm intersecția cu Cetății cât se poate de repede – linii de tramvai, semafoare, carosabil. Lucrarea avansează și a început schimbarea ultimei conducte vechi din intersecție. Conducta din poze face parte din magistrala de apă a Timișoarei și va fi reabilitată așa cum sunt și celelalte rețele edilitare din acest proiect. Dincolo de intersecție, pe segmentul până la Alexandrescu, se lucrează acum la terasamentele pentru fundația liniei. La finalizarea proiectului, tramvaiele vor putea vira de pe Cetății pe Bogdăneștilor și vor circula pe o linie dublă înierbată, în axul bulevardului“, a precizat Dominic Frtiz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole