Doi tineri de 16 și 17 ani au tâlhărit un bărbat la Sânnicolau Mare. Din 6.000 de lei polițiștii au recuperat doar 2.500 de lei

Polițiștii din Sânnicolau Mare efectuează cercetări față de doi minori, în vârstă de 16 și 17 ani, bănuiți de tâlhărie calificată în orașul Sânnicolau Mare.

În fapt, 7 august, în jurul orei 01:00, polițiștii din Sânnicolau Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgenta 112, de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa spre locuința lui, situată pe strada Ion Stamate din oraș, ar fi fost deposedat, prin folosirea de acte de violentă, de către două persoane necunoscute, de portofelul în care avea suma de aproximativ 6.000 de lei.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, iar în urma investigațiilor efectuate, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14:00, polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare, au identificat doi tineri, în vârstă de 16 și 17 ani, ambii din Sânnicolau Mare, bănuiți de comiterea faptei. Polițiștii au reușit recuperarea sumei de 2.500 de lei”, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole