Doi bărbați din Timiș s-au ales cu amendă, după ce nu au respectat carantina

Polițiștii timișeni împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, continuă acțiunile în sistem integrat în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19, cât și pentru respectarea legislației.

Astfel, ieri, 22 decembrie, au fost efectuate mai multe activităţi la care au participat 322 de forţe de ordine, fiind verificate 72 de societăți comerciale, 66 de mijloace de transport persoane, dintre care 25 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate peste 1.000 de persoane.

Polițiștii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar 2 sancțiuni în valoare totală de 2.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea la domiciliu. Doi bărbați din Lugoj și Sannicolau Mare nu au fost găsiți la domiciliu în momentul efectuării controlului de către polițiști.      

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare. 

A murit fostul prefect de Timiș, Eva Călin

Fostul prefect de Timiș, Eva Călin (fostă Andreaș) s-a stins din viață. Eva Călin a fost prima femeie prefect a judeţului Timiş și a ocupat aceată funcţie în perioada august…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole