Se caută caută voluntari pentru a participa la un proiect inedit, la Groși. Trebuie să aibă vârsta între 18 și 30 de ani

Asociația Prin Banat este în căutarea a opt voluntari, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, pentru a participa la un proiect inedit. În total, 30 de tineri din trei țări vor avea sarcina de a pune în practică importanța spiritului civic și a cetățeniei active, prin intermediul artei. Este vorba despre proiectul „Rural Makers”, finanțat prin Programul Erasmus+, și care va avea loc în perioada 9 – 21 iunie, în satul Groși, din comuna Margina.

„Pe parcursul a 11 zile de activități, 24 de tineri și 6 lideri de grup din Spania, Ungaria și România vor avea ocazia să discute și să pună în practică importanța spiritului civic şi a cetăţeniei active, prin intermediul artei”, transmite Asociația Prin Banat.

Voluntarii vor fi cazați la căsuțele din Groși, un loc superb cu o grădină imensă, plină de verdeață. Toate costurile privind cazarea, transportul și masa vor fi asigurate de către Asociația Prin Banat.

Cei interesați sunt invitați să completeze formularul de înscriere disponibil aici!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole