Deschiderea unei farmacii – motiv de urale și sărbătoare pentru locuitorii dintr-un sat de lângă Timișoara

Performanța oamenilor politici depinde în extrem de mare măsură de cerințele și exigențele cetățenilor din comunitățile respective.

Cu cât exigențele sunt mai mari, cu atât politicianul – ministru, șef de județ, primar, consilier local – trebuie să se ridice la standardele impuse.

Ce ne facem însă dacă aceste standarde sunt extrem de mici, iar bucuriile viitorilor votanți sunt de-a dreptul comice? Lipsa standardelor personale și a exigențelor față de propria personală se reflectă în “neamul prostul“ pe care îl întâlnim toți la fiecare pas: la coadă la magazin, pe stradă, în trafic.

Așa se întâmplă și în comuna Remetea Mare, un fel de dormitor al Timișoarei, deci cu cetățeni se presupune peste medie ca intelect, venituri sau educație, mulți având locuri de muncă bine plătite și performante profesionale deosebite.

Ei bine, deschiderea unei farmacii în satul Ianova, aparținător de comuna Remetea Mare, i-a animat atât de tare pe cetățeni, cum probabil nici inaugurarea Centurii Timișoara Sud nu ar putea să o facă.

📍INFO ❗️ Astăzi s-a deschis farmacie în Ianova, în spațiul comercial din centrul localității. Farmacia are următorul program:  Luni: 9:00 – 15:00; Marți, Miercuri: 11:00 – 17:00; Joi, Vineri: 09:00 – 15:00  Orarul va putea fi modificat (mărit) în funcție de solicitările locuitorilor din Ianova“, arată Primăria Remetea Mare.

Anunțul privind deschiderea farmaciei a fost postat pe pagina de Facebook a primăriei din localitate, iar zeci de oameni au început să felicite administrația.

Acest fapt arată un alt lucru, că cetățenii nu mai fac diferența între un serviciu public obligatoriul de oferit de către administrația locală și un serviciu privat, cum este o farmacie.

Bulibășeala din capul alegătorilor este în vizibilă de fiecare dată la vot, când girează personaje compromise și dau credit unor indivizi expirați.

Felicitări acolo la Ianova merită să fie farmacie de mult așteptau locuitorii din Ianova o farmacie aproape de casa lor“, spune un comentator.

Mulțumim!“, se adresează eronat primăriei un alt cetățean.

Mulțumim frumos!; Mulțumim, Felicitări; Mulțumiri Primăriei“, sunt alte mesaje.

Probabil că cetățenii din Ianova trebuiau să aibă de mult o farmacie, însă osanalele la adresa primăriei arată cât de eronat interpretează votanții lucrurile care li se întâmplă.

Despre afacerile imobiliare din zonă care vă seacă de resurse, asigurând doar bunăstarea celor implicați nu vă interesează, stimați locuitori ai comunei Remetea Mare?

Cazul acesta este reprezentativ la nivelul fiecărei comunități, nu doar aici se întâmplă asemenea lucruri.  

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); Arhivar; Sudor; Strungar; Mecanici utilaj pentru: repartizator asfalt, cilindru…

Comuna Jebel rămâne astăzi fără apă

Se oprește furnizarea apei în Jebel pentru spălarea rețelei de distribuție vineri, 4 martie, între orele 8-16.   „Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile…

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: ·  Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; ·  Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); ·  Arhivar; ·  Sudor; ·  Strungar; · …

Recomandările noastre

Cele mai citite articole