Deputatul PNL Timiș, Claudiu Chira, propus pentru funcția de vicepreședinte PNL la nivel național

Claudiu Chira poate ajunge vicepreședinte al PNL la nivel național pe domeniul tineret și sport, în urma Congresului de mâine și va face parte din viitoarea echipă de conducere a PNL în eventualitatea unei victorii a lui Ludovic Orban.

Deputatul PNL Timiș s-a remarcat în ultima perioadă ca un susținător al președintelui PNL și este unul dintre liberalii cei mai vocali din Timiș care s-au opus vehement acțiunilor conducerii județene a filialei, multe dintre ele contestate la Curtea de Arbitraj de la București, care însă au rămas până acum fără răspuns.  

“Mă bucur că activitatea mea este apreciată de colegii mei din partid. Așa cum știți am anunțat de foarte multă vreme că îl voi susține pe Ludovic Orban în cursa internă din partid și a fost o decizie bazată pe credința că este cel mai bun președinte al PNL și nu o decizie conjuncturală. Am încredere că toți colegii mei din Timiș vor reflecta foarte bine ce fel de partid își doresc în continuare, deoarece în urma acestor alegeri partidul o va lua într-o direcție sau o alta, deci nu sunt doar alegeri pentru cine va fi președinte și dacă nu ne convine îl schimbăm. Doctrinar și ideologic se vor produce schimbări majore cu care nu cred că liberalii autentici pot fi de acord. De aceea insist și spun – gândiți-vă bine ce partid vom avea după alegeri, pentru că șefii vin și trec, partidul rămâne“, a declarat Claudiu Chira.  

Deputatul este membru al Comisiei de tineret și sport din Camera Deputaților și membru PNL din 2007.  

PNL Timiș mai are doi candidați la funcțiile de vicepreședinte: președintele filialei, Alin Nica, pe domeniul transporturi și senatorul Alin Gorghiu, pe domeniul minorități.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole