Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean, legat de festival LGBTI+ de la Timișoara: Primăria a ajuns fortăreața neo-marxismului

Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean, a avut o ieșire publică în legătură cu festival LGBTI+ de la Timișoara, Pride TM, care va avea loc între 6 și 14 august.

“Primăria Timișoara finanțează organizarea unui festival LGBTI+, în condițiile în care Festivalul Inimilor, aflat sub patronaj UNESCO, Timfloralis, un magnet de turiști, investiții, proiecte și multe alte evenimente de impact ale orașului au fost aruncate la coșul de gunoi de “revoluționarii bunei guvernări”, a scris Ben Oni Ardelean.

Primăria Timișoara – fortăreața neo-marxismului

“Primăria Timișoara a ajuns fortăreața neo-marxismului, fantoma care bântuie Europa. Se pare că tot ce a fost bun trebuie aruncat și înlocuit cu toate inepțiile agreate de tovarăși (Străzi pentru comunitate, dar comunitatea lipsește, Zilele Timișoarei organizate în bătaie de joc și lista poate continua). Oare unde ne îndreptăm? Cât o să-i mai tolărăm? Cât vor mai continua în acest ritm? Ce își doresc cu adevarat? Nu sunt doar întrebări personale, ci nedumeririle multor timișoreni. Dumnezeu să binecuvânteze orașul nostru!”, este mesajul ferm al deputatului liberal.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole