Deputatul AUR Timiș, Ciprian Titi Stoica: Alin Nica și Alfred Simonis, parteneri de hoție și de jaf – există o cârdășie în fărădelegi. Ce părerea are despre „LațcăŞtiuEuMaiBine”

Deputatul AUR Timiș, Ciprian Titi Stoica, a postat pe pagina sa de Facebook un video în care descrie, în viziunea proprie, situația politică a momentului din județ.

„Războiul finilor” din seria „Râde ciob de oală spartă!” – protagoniştii zilei: „AliNica”, „Freddie”, „DoNimic” şi „LațcăŞtiuEuMaiBine”.

“Războiul finilor“ este titlul materialului video, disponibil AICI, în care demnitarul spune că recentul schimb de replici legate de corupție dintre PNL și PSD Timiș care a plecat de la cazul medicului Octavian Mazilu este praf în ochi, deoarece liderii celor două filiale sunt legați de interese imobiliare.

“Zilele trecute am văzut o ceartă între doi fini – unul finul vicepremierului Sorin Grindeanu, și anume  Freddy Simonis, lider de grup al PSD și președinte al Timiș, celălalt președintele Consiliului Județean, de data aceasta din partea PNL, Alin Nica, al cărui naș este un PSD-ist cu influență, primarul de la Becicherecu Mic, domnu Rusu. Cei doi își disputau paternitatea politică a unui doctor din Timișoara acuzat de autorități că ar fi primit șpagă și ar fi condiționat astfel un act medical. Am primit foarte multe informații de la avertizori de integritate, de la jurnaliști de investigații și vă pot spune că această ceartă este una de fațadă. În fapt, ei au interese financiare și imobiliare în tot județul și sunt parteneri în fărădelegi. Dacă vă uitați pe declarațiile lor de avere veți vedea că au proprietăți imobiliare și interese de afaceri în mai toate comunele limitrofe Timișoarei, și acolo nu există PNL sau PSD, ci există o cârdășie. În plus, la nivel de municipiu Timișoara nici cei fărăpenaliinfunctiipublice nu sunt curați absolut deloc. Vedeți că autoritățile au descins la Primăria Timișoara la primarul Fritz și la viceprimarul Ruben Lațcău. Așteptăm cu mare interes să aflăm cum își fac treaba autoritățile și pe această cale vă îndemn dacă aveți cunoștință de cazuri în care acești oameni politici și acoliții lor numiți politic comit infracțiuni și fărădelegi vă rog să ni le semnalizați. Aveți în mine și în AUR un partener. Împreună putem face dreptate pentru Timișoara, pentru Timiș, și mai târziu și pentru România. Haideți să dăm o mână și să punem presiune pe autorități să își facă treaba și acești oameni să nu mai aibă tupeul și nesimțirea să arunce pisica de la altul când ei în spatele cortinei sunt parteneri de hoție și de jaf“, a spus Ciprian Titi Stoica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole