Delgaz Grid sistează joi alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din Timișoara

Mai multe străzi din Timișoara vor rămâne joi, 17 martie, fără gaze naturale. Din cauza unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, Delgaz Grid va sista temporar alimentarea cu gaze naturale începând cu ora 09.00 pentru consumatorii de pe străzile:

Coriolan Brediceanu, Iosif Nemoianu, Republicii, Piatra Craiului, Regele Ferdinand 1, Piața Victoriei, Dr Nicolae Paulescu, Paris, Liviu Gabor, Colonel Ion Enescu, Aurel Cosma, Alba Iulia, Mărășești, Eremia Grigorescu, Emanuil Ungureanu, Gheorghe Lazăr, Franz Liszt, Borsec, Eugeniu de Savoya, Vasile Alecsandri, Victor Vlad Delamarina, Huniade, Lucian Blaga, Mercy, Augustin Pacha, Griselini, Doda Traian și Proclamația de la Timișoara.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, transmite Delgaz.

Timișoara: ploaie de sancțiuni acordate de Poliția Locală – 20 amenzi de 40.000 lei pentru lucrări neautorizate – 5 în valoare de 25.000 de lei pentru lucrări fără autorizație în zone de protecție – 8 în valoare de 8.000 de lei pentru publicitate ilegală – 6 în valoare de 7.000 de lei pentru șantiere

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au acționat, în perioada 11.12.2023 – 15.12.2023, pentru verificarea și luarea de măsuri în cazul a 47 de sesizări…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole