De ce avem servicii proaste? CFR Călători încă nu are buget aprobat pe anul 2021

CFR Călători a reparat, de la începutul anului, 10 locomotive electrice, trei locomotive diesel-electrice şi trei automotoare şi a efectuat servicii de modernizare la şapte locomotive şi speră ca în perioada următoare să îi fie aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli, potrivit datelor companiei.

În prezent, parcul activ de vagoane numără peste 1.000 de unităţi, parcul activ de locomotive este format din peste 400 de unităţi, iar parcul activ de automotoare se ridică la aproximativ 135 de unităţi.

Reprezentanții CFR Călători cred că Bugetul de Venituri şi Cheltuieli va fi aprobat în perioada următoare, deşi acest lucru era susţinut şi în urmă cu o lună.

Prezent în urmă cu o lună la lansarea Trenurilor Soarelui, directorul general al CFR Călători, Ovidiu Vizante, a dat asigurări că faptul că bugetul companiei încă nu a fost aprobat nu afectează lucrările de mentenanță şi de reparaţie necesare pentru materialul rulant.

Nereguli la tăierea pădurilor din Timiș

În luna iunie a acestuia an, reprezentanții Gărzii Forestiere Timișoara, împreună cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timișoara, Biroul Combaterea Delictelor Silvice, au efectuat verificări la agenții economici de pe…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole