Dăruiește. Campanie. 100 de copii așteaptă un zâmbet și bucurie de Crăciun. Un cadou format din: coș mare de fructe, cozonac, o carte, un joc

Academia Mămicilor Timișoara organizează campania „Dăruiește Bucurie de Crăciun”!

“100 de copii ne așteaptă să le dăruim un zâmbet și bucurie de Crăciun! Aceștia sunt parte din proiectele și  activitățile pe care le desfășurăm, în mod constant, în cadrul AMT, iar anul acesta ne dorim să le oferim bucurie de Crăciun. Fiecare copil va avea un cadou special pregătit, care va conține: un coș mare plin de fructe, un cozonac, o carte (în acord cu vârsta), un joc (potrivit vârstei). Prin aceste cadouri vom oferi copiilor, în plus, pe lângă bucurie, speranță, zâmbete, și respectarea a trei dintre Drepturile Copilului: dreptul la alimentație sănătoasă, dreptul la educație și dreptul la joacă/vacanță“, transmite Academia Mămicilor Timișoara.

Cum vă puteți implica?

“Dacă veți dori să fiți parte la bucuria copiilor din familii defavorizate, în campania AMT „Dăruiește Bucurie de Crăciun”, o puteți face astfel: printr-o donație în contul AMT pentru achiziționarea de fructe și cozonaci (70 Ron/copil), prin pregătirea unui cadou personalizat (carte + joc). Opțional, în cadou, se poate pune și o felicitare cu un mesaj de încurajare pentru copil. Voluntarii AMT vor cumpăra coșurile de fructe și cozonacii, vor colecta cadourile pregătite de donatori și, ulterior, vor ajunge la fiecare copil cu cadoul de Crăciun. Pentru achiziționarea fructelor și cozonacilor este nevoie de suma de 7.000 Ron, iar pentru cărți și jocuri căutăm 100 de donatori care să le ofere cu drag, să le pregătească și împacheteze frumos“, menționează AMT.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole