Daniel Stamatovici va fi noul director al Aeroportului Timișoara. Are un CV precum o șaorma cu de toate – peste 20 de cursuri, inclusiv unul de “securiști”

Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara a decis, într-o şedinţa care a avut loc joi, ca noul director executiv să fie Daniel Stamatovici, cel care a ocupat funcţia de director comercial în aceeaşi instituţie.

Daniel Stamatovici îl schimbă în funcţie pe Dorel Gradinaru, cel căruia ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu i-a solicitat demisia.

Noul director este specialist în aproape orice.

Practic, CV-ul său arată ca un mare bazar turcesc în care poți găsit orice sau ca o șaorma cu de toate.

Așadar, Daniel Stamatovici este specialist în resurse umane, în vânzări, în fonduri europene, în achiziții publice, în control intern managerial, în managementul riscului și stres, în tehnici de negociere, în comunicarea în cadrul unei instituții, în diplomație și atenție, în intelligence, noul cuvânt de import în spatele căruia se ascunde banalul securism.

Daniel Stamatovici a mai absolvit în anul 1995 Academia Română de Aviaţie din Bucureşti, iar în 2004 Facultatea de Relaţii Publice şi Limbi Străine – Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj Napoca și a terminat în 1988 Liceul de Matematică – Fizică nr.1 din Timişoara.

Noul director va prelua funcția de la începutul anului 2022.

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Nereguli la tăierea pădurilor din Timiș

În luna iunie a acestuia an, reprezentanții Gărzii Forestiere Timișoara, împreună cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timișoara, Biroul Combaterea Delictelor Silvice, au efectuat verificări la agenții economici de pe…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole