Cu capul plin de secrete, Alin Nica a mers să planteze pomi, riscând să-și ia o sapă în cap și să-i fie extrase informațiile care puteau atenta la siguranța națională

Pe data de 23 februarie 2022, șeful CJ Timiș, Alin Nica, declara următoarele:

“De girofar nu avem nevoie, nu e problema care ne frământă acum pe noi, preşedinţii de consilii judeţene. Chestiunea cu paşaport diplomatic a mai existat şi în trecut. Această iniţiativă este una bună, fiindcă preşedinţii de consilii judeţene sunt reprezentanţii unor regiuni, judeţe si merită acest lucru, e necesar să fie protejaţi în exterior. Dau un exemplu. În cadrul acestor conflicte care există în Estul Europei, un preşedinte ar putea fi reţinut pe un aeroport din diverse motive, ceea ce reprezintă un lucru extrem de grav. Eu dacă aş fi reţinut nu ar fi un lucru grav?. Nu este acelaşi lucru, e vorba de un demnitar al statului român, iar noi, preşedinţii de consilii judeţene, avem acces şi la informaţii clasificate. E o chestiune de securitate naţională, Ar fi o vulnerabilitate a statului român dacă nu sunt protejati cei care au informaţii secrete. (…) e o chestiune de vulnerabilitate a statului roman. Aceste privilegii nu reprezintă un moft”, a spus Alin Nica.

Ieri, 14 martie 2022, Alin Nica, potrivit propriei pagini de Facebook, a făcut un gest extrem de nesăbuit, într-o asemenea măsură încât nu ne-ar fi salvat probabil nici TAB-urile americane cu rezervorul gol de la furtul de motorină. A pus în pericol siguranța națională.

“Inconștientul“, cu capul plin de secrete, a participat așa, teleleu Tănase, la o plantare de pomi în cadrul unei acțiuni desfășurată în CODRU la Pădurea Bistra și care ar fi putut să se termine cu urmări groaznice chiar pentru națiunea română.

Conform propriilor declarații, săteanul din Dudeștii Noi are capul plin de informații secrete și probabil unele dintre ele cuprind și modul în care a pus mâna pe acareturile din declarația de avere, iar acțiunea din CODRU ar putea fi privită ca o vulnerabilitate a statului român dacă nu sunt protejați cei care au informații secrete.

Așa stând lucrurile probabil că instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze de urgență deoarece un rusnac putea de după un copac să-i dea o sapă în cap. Și apoi, ar fi fost oare un pericol posibil să-i fie extrase din cap toate PUZ-urile, pajiștile, numerele topo, bălțile, nume de etnici germani sau machedoni, și câte și mai câte, care ar fi dus probabil la aflarea adevărului despre declarația sa de avere mult prea stufoasă pentru un simplu bugetar de sat?

De spaima unui răspuns la această întrebare poate averea unor demnitari ar trebui consideră siguranță națională pentru că altfel am rămâne fără demnitari, deoarece ar ajunge dincolo de blocurile gri, iar capul, care cică ar trebui să cuprindă la toată lumea și un creier, ar trebui sigilat într-un seif pentru a proteja avuția poporului.  

Pentru că ce alte informații secrete, în afară de modul în care și-a dobândit averea, ar putea avea un Primar dintr-un sat prăfuit din pusta Banatului? Poate modul cum și-a dobândit averea vreun alt primar, vecin de sat?

Recomandările noastre

Cele mai citite articole