Cosmin Tabără trebuie să plece. Din primărie. După ce luat o bâtă în cap de la partid

Cosmin Tabără și-a făcut apariția în prima ligă a politicii când a fost ales viceprimar al Timișoarei. Fără să-l recomande nimic. Nimic din punct de vedere politic și administrativ. Altfel, o persoană privată decentă. A intrat însă abrupt și înainte să dovedească ceva în Primărie, fapt absolut explicabil, a fost aruncat într-o luptă care nu era a sa. Și a plătit. Repede.

După incidentele de ieri de la PNL Timișoara și părăsirea sălii împreună cu susținătorii săi este clar că Tabără Cosmin nu are la acest moment susținere politică în PNL Timișoara, ci a fost doar împins în față, folosit, de către combinagii de profesie.

Modul rușinos în care a părăsit scena, din cauză că știa că va pierde la vot, îl descalifică. Intri în luptă, stai până la final, nu fugi după pantalonii binefăcătorilor. Stai drept și înfrunți realitatea.

Faptul că a fugit de la alegeri îl obligă să părăsească funcția de viceprimar al Timișoarei, care nu este funcția PNL, ci este funcția de reprezentare a Timișorenilor, ori ieri s-a dovedit că nu poate reprezenta nici măcar 1.000 de oameni din PNL Timișoara.

Pentru numele pe care îl poartă Cosmin Tabără are obligația să demisioneze, după bâta în cap luată la partid.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole