Video. Copil de 6 ani, lovit de mașină când se plimba cu bicicleta pe o stradă din Dumbrăvița, singur și nesupravegheat. Mama sa l-a dus la spital a doua zi. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizați sâmbătă de reprezentanții Spitalului de Copii Louis Țurcanu din municipiul Timișoara cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14:00, la spital s-a prezentat un minor, în vârstă de 6 ani, însoțit de mama lui, pentru investigatii medicale, în urma unui accident rutier petrecut în cursul zilei de vineri, în jurul orei 18:00, pe strada Barcelona din localitatea Dumbrăvița.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au constatat că în cursul zilei de 14 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Barcelona din localitatea Dumbrăvița, iar la un moment dat a surprins și accidentat un băiat, în vârstă de 6 ani, care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure, nesupravegheat și neînsoțiț, în urma impactului rezultând rănirea minorului. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

https://youtu.be/dcKaZMm-Gno

Recomandările noastre

Cele mai citite articole