Cosmin Tabără a vândut PNL Timișoara în Consiliul Local pentru un interes personal – să devină președinte de ședință

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, și-a dezvăluit astăzi adevăratul caracter, fiind practic demascat într-un mod extrem de ridicol în Consiliul Local Timișoara.

Un individ extrem de fățarnic și duplicitar, un mitoman fără pereche, Cosmin Tabără a luat de multe ori alura falsificată de împăciuitor, de conciliant, în general de băiat bun.

În realitate este o persoană detestabilă, care potrivit surselor Buletin de Timișoara își toarnă la presă până și propriul cumnat care a fost înscăunat director al STPT și este amestecat în tot felul de plângeri, unele mai penale, altele mai informale, împotriva actualilor sau foștilor colegi.

Astăzi, însă, jocul ticălos pe care l-a practicat Cosmin Tabără a ajuns la capăt de drum, fiind demascat în toată splendoarea sa.

De la începutul mandatului Cosmin Tabără a practicat un joc dublu, adică i-au plăcut beneficiile funcției de viceprimar, dar în Consiliul Local refuza să voteze proiectele administrației din care făcea parte, luând astfel poziția grupului PNL care s-a împotrivit majorității proiectelor complicate, dar necesare.

Totul până astăzi, când un interes personal, jegos putem aprecia, l-a demascat pe Cosmin Tabără.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței de plen au figurat, între altele, două proiecte interesante: desemnarea consilierului local care va fi președinte de ședință în următoarele trei luni și un proiect privind salubrizarea orașului – “aprobarea asigurării continuității prestării activităților de salubrizare stradală și deszăpezire, activități componente ale Serviciului de Salubrizare în Municipiul Timișoara,  până la finalizarea procedurii de atribuire prin licitație deschisă, prin încheierea unui contract de achiziție publică de servicii, prin procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare“.

După ce a fost votat președinte de ședință pentru următoarele trei luni, o inițiativă extrem de regretabilă, Cosmin Tabără a fost singurul consilier local, în afară de cei de la USR, care a votat pentru proiectul privind salubrizarea, în condițiile în care cei de la PSD, Pro România și PNL nu au votat sau s-au abținut. Astfel, proiectul a căzut la vot, întrunind doar 13 voturi pentru.

Așadar, Cosmin Tabără a votat “pentru“ cu scopul de a-și plăti imediat datoria, deși restul grupului PNL nu a votat, ba chiar fostul viceprimar Dan Diaconu a ridicat o serie de probleme privind Proiectul de Hotărâre, demonstrând încă o dată, dacă mai era nevoie, că îl interesează doar interesul personal.

Reamintim că viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, cotat în sondaje cu jenantul scor de 3%, a ajuns șef al PNL Timișoara printr-o gravă impostură, în urma scandalului din vara anului 2021.

Așa cum este deja bine-cunoscut, Cosmin Tabără a pierdut inițial alegerile, dar cu ajutorul lui Alin Nica și Dănuț Groza alegerile au fost anulate, listele cu delegați au fost triate corespunzător și inserate în ele membri de pe sate, nu din Timișoara, și astfel, prin impostură, Cosmin Tabără a ajuns președintele de 3% al PNL Timișoara.

Jenantul individ pătează numele tatălui său, dar mai ales al soției sale, imensa noastră campioană Simona Amânar, nefiind demn de niciunul din numele pe care le poartă, nici de Tabără, nici de Amânar.

PNL Săcălaz are o nouă conducere

Filiala PNL Săcălaz și-a ales noua echipă de conducere, se arată într-un comunicat de presă. BPL Săcălaz este format din următoarea echipă: Președinte:  Sabin Emilian Ceontea Vicepreședinți:      Pînzariu Catalin Kemecsei…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole