Copil de 4 ani, bruscat de mamă pe tobogan; minorul a ajuns la spital, femeia a fost dusă la Psihiatrie

Un copil de 4 ani a fost bruscat, duminică, de mama sa pe tobogan într-un parc din Caransebeş, minorul ajungând la spital, iar femeia fiind internată involuntar la o secţie de specialitate, anunţă, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Incidentul s-a petrecut într-un moment de furie al femeii, copilul care a suferit o rană la nivelul frunţii fiind transportat cu ambulanţa la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, bănuită de comiterea faptei, a fost internată involuntar la o secţie de specialitate a spitalului, pentru a i se acorda îngrijiri specifice, precizează sursa citată.

„De asemenea, poliţişti de la Poliţia municipiului Caransebeş au informat de urgenţă reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin care au dispus măsura plasamentului în regim de urgenţă a celor 3 copii minori ai femeii, de 1, 4 şi 14 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş”, menţionează reprezentanţii IPJ.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole