Consilierul local USR, Răzvan Stana: am sunat vreo 10 minute la Poliția Locală, am stat pe hold și am ascultat cafe concert până m-am săturat

Consilierul local USR, Răzvan Stana, dezvăluie într-o postare pe Facebook dificultățile pe care un cetățean le poate întâmpina în interacțiune cu Poliția Locală, instituție aflată în subordinea viceprimarului PNL Cosmin Tabără.

Alesul spune că va face o interpelare în Consiliu Local.

“Ce este rău și greșit în prima poză? Că trei mașini, în ZONA ZERO a Timișoarei stau pe trotuar, veți spune. ,,Greșit” o să vă răspund. Trei mașini stau pe trotuar și PESTE DRUM, la 10 metri este o parcare…cu plată. În spate mașinilor, la 50 de metri o ALTĂ PARCARE.  Lateral dreapta, la maxim 200 de metri O A TREIA PARCARE. Dar…toate cu plată…5 ron pe oră și atunci…mai bine pe trotuar, nu??? Ne-am OBIȘNUIT mereu doar să CRITICĂM. De multe ori pe drept, dar fără să ne uităm și în oglindă mai mereu!!! EDUCAȚIE, ASTA TATĂ! Și nu o avem. Au trebuit să vină femeile amărâte, refugiate, din Ucraina, să ne strângă gunoaiele de pe plajă!!! Obiecții FALSE , așa se numesc în corporatism. Nu avem coșuri de gunoi, nu avem parcări și o ținem tot așa, cu tupeu. Și acum ce am făcut, de fapt am încercat…am sunat vreo 10 MINUTE la Poliția Locală, am stat pe hold și am ascultat cafe concert până m-am săturat. Nu zic, se întâmplă, sunt ocupați. DAR!!! au trecut pe lângă mine TREI mașini de PL care ori nu au văzut , ori nici în cot nu i-a durut de mașinile alea!!!“, a scris Răzvan Stana.

Interpelare în Consiliu Local

“O să fac interpelare în Consiliu Local. Doar ca să îndrept, doar ca să nu fim luați, noi cei care respectăm regulile, de fraieri. Soluția??? stâlpișori care să blocheze accesul!!! ÎI DETEST! nu mă puteți convinge nicicum că sunt puși și în alte țări la case mai mari!!! Adică punem stâlpi pe trotuare, din banii noștri, ai cetățenilor, pentru că suntem NECIVILIZAȚI??? PE BUNE??? Asta este. Azi băieții ăștia, BMW și Mercedes au făcut mișto de noi. Aveți 1-0. Dar jocul greșeala așteaptă și voi este clar că sunteți în offside mai mereu… Ajungem și la egalare, nicio grijă“, a mai precizat consilierul local USR.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole