Consilierul local Roxana Iliescu a inițiat un proiect prin care solicită deschiderea curților școlilor din Timișoara

O mai veche solicitare, niciodată materializată, a cetățenilor din Timișoara a fost preluată de către consilierul local ProRomânia, Roxana Iliescu, care a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin să oblige administrația să pună terenurile de sport din cadrul unităților de învățământ la dispoziția tinerilor.

“Terenurile din curțile școlilor au lacătul pus, când ar putea foarte bine să fie deschise, să redea elevilor și tinerilor din Timișoara dreptul de a “bate mingea” în siguranță, aproape de casă! Se întâmplă deja în sectorul 6 al Capitalei, în Bacău și în Brașov, de ce nu s-ar putea întâmpla și în Timișoara, oraș care se bucură de multe unități de învățământ preuniversitar care au în folosință curți și terenuri sportive? Am inițiat un proiect de hotărâre prin care vreau ca administrația locală să pună terenurile de sport din cadrul unităților de învățământ la dispoziția tinerilor. Mă aștept ca acest proiect să aibă susținători din partea tuturor grupurilor politice, pentru că interesul superior al copiilor trebuie să primeze întotdeauna!”, anunță Roxana Iliescu.

Domnule Fritz, deschideți curțile școlilor, să lăsăm conflictele politice

“Pentru a susține proiectul #DeschidețiCurțileȘcolilor, astăzi m-am întâlnit cu copiii care ar putea beneficia de pe urma acestei măsuri. Domnule Fritz, deschideți curțile școlilor, să lăsăm conflictele politice deoparte și să redăm bucuria acestor copii! Vă așteptăm pe terenul din curtea școlii la un meci de… fotbal, nu de declarații!”, este îndemnul consilierului local.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole