Consilierul Local Raul Ambruș, liderul Platformei Liberal Conservatoare, propune o bonificație de 10% pentru firmele din Timișoara la plata impozitelor pe anul 2022

Consilierul Local Raul Ambruș, liderul Platformei Liberal Conservatoare, mișcare politică inițiată ca opoziție la actual conducere din PNL Timiș și ca o alterativă pentru liberalii care nu se identifică cu ideile și acțiunile politice promovate de Alin Nica și Dănuț Groza, vine cu o inițiativă care să sprijine companiile din Timișoara.

“Marți, 26 octombrie, voi propune în plenul Consiliului Local un amendament la Proiectul de Hotărâre privind taxele locale prin care să fie acordată o bonificație de 10% pentru companiile care își plătesc impozitele integral pe anul 2022, până la 31 martie. Ca liberal cred că este nevoie de măsuri concrete pentru a veni în sprijinul antreprenorilor care pot folosi fondurile respective pentru dezvoltare și păstrarea locurilor de muncă într-o perioadă în care mediul de afaceri, mai ales sectorul IMM, trece prin provocări greu de imaginat“, a anunțat Raul Ambruș.

Anul acesta 3 din 10 firme au beneficiat de reducerea impozitului

“Bonificația, pe care am propus-o și pentru anul 2021, după ce 12 ani nu a mai fost aplicată, și-a arătat utilitatea, 3 din 10 firme beneficiind de reducerea impozitului, și tocmai de aceea doresc păstrarea ei în continuare și pentru anul 2022. Sper ca și ceilalți colegi din Consiliul Local să fie în asentimentul meu și să voteze această facilitate acordată companiilor din Timișoara“, este apelul lansat de consilierul liberal Raul Ambruș către colegii săi din CLT.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole