Consilierul local PNL, Dan Diaconu, supărat pe actuala administrație a orașului: ce nu faceți azi, și nu faceți, va avea consecințe în viitor

Consilierul local PNL, Dan Diaconu, fost viceprimar al Timișoarei, supranumit “Profesorul“, de către colegii săi din cauza adevăratelor predici pe care le ține cu ocazia fiecărei ședințe de plen, dă un nou sfat actualei conduceri a orașului.

“Trebuie sa va hotarati cumva domnule primar. La trei postari in care va plangeti de greaua mostenire, aveti cate una in care va laudati cu realizarile „zmeilor”.  Astazi, noul accelerator si buncarul de la Municipal. Unde avem asa: Decizia pentru achizitia acceleratorului de catre Ministerul Sanatatii, conditionata de construirea buncarului de catre Primarie- 2017; Licitatie si incepere lucrari de proiectare si executie buncar – martie 2018; Buncar, practic finalizat (cu exceptia lucrarilor care se puteau executa doar dupa ce aparatul sosea) – 2020; Licitatie accelerator (Ministerul Sanatatii) – 2020“, a scris pe Facebook Dan Diaconu.

Fostul viceprimar susține că nu sunt importante meritele, enumerate totuși mai sus, deoarece nimeni nu-și va mai aduce aminte de actualii conductori peste 20 de ani.

“Nu sunt suparat ca va atribuiti meritele. Peste zece, douazeci de ani nu isi va mai aduce nimeni aminte de numele noastre si nici nu e important sa o faca. O spun, insa, inca o data. Incapacitatea de a produce un proiect propriu, oricat de mic, in orice domeniu, va afecta acest oras pe termen scurt, mediu si lung. Si asta se va vedea si peste 5 si peste 10 si peste 20 de ani. Ce nu faceti azi, si nu faceti, va avea consecinte in viitor“, a mai precizat Dan Diaconu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole