Consilier județean PNL Timiș: “Nu am văzut atâta mârșăvie și lipsă de respect în 20 de ani de PNL”

Alegerile interne din PNL Timișoara aruncă în aer organizația. După ce astăzi candidatul Cosmin Tabără, despre care v-am informat deja că este reprezentantul PDL-iștilor, a postat pe rețelele de socializare zeci de mesaje cu susținătorii săi din cadrul partidului, spre seară consilierul județean Liviu Cocean a avut o ieșire extrem de spectaculoasă cu privire la ce se întâmplă în PNL sub președinția europeanului Alin Nica.

“BĂIEȚI….Cotizații ați plătit mult după termen, convocatorul l-ați epurat și dat mult după termenul statutar, la oameni ați umblat în mod josnic(dar, pe speța asta vorbim în altă parte) ora ați schimbat-o de vreo 3 ori și ați băgat o grămadă de condiții NESTATUTARE, aduceți firmă de pază la intimidare…”, a scris Liviu Cocean.

Excesul de sinceritate continuă însă cu acuzații extrem de grave.

“Am și eu o întrebare. DE CE SCHIMBAȚI ACUM ÎN ULTIMA CLIPĂ LOCAȚIA ȘI CONVOCAȚI DISCREȚIONAR OAMENII DE PE ACELAȘI NUMĂR DE TELEFON DE PE CARE DAȚI MESAJE PENTRU UNUL DINTRE CANDIDAȚI ??? Nu cumva mâine o să vreți să facem alegerile peste drum în biroul viceprimarului ? Nu am văzut atâta mârșăvie și lipsă de respect în 20 de ani de PNL… Dar chiar, de ce mă mir, ce treabă aveți voi cu Partidul Naţional Liberal”, își încheie mesajul Liviu Cocean.

Contracandidatul lui Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei,  este Raul Ambruș.

Situația din PNL Timiș amintește de o alta, petrecută în 2018, în cadrul alegerilor din PMP Timiș, când o parte dintre participanți s-au luat la bătaie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole