Condamnat la închisoare pentru infracțiuni rutiere de Judecătoria Brașov, prins la volan în Timișoara. A ajuns la penitenciar și s-a ales și cu dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din Timișoara au organizat joi, în intervalul orar 20:00-24:00, o acțiune în municipiu, care a avut ca scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea comiterii faptelor de natură penală și contravențională, precum și depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Polițiștii au verificat 17 săli de jocuri de noroc, au legitimat 134 de persoane și au controlat 60 de autovehicule. Au fost efectuate 23 de testări cu aparatul etilotest și 2 cu aparatul drugtest.

În urma activităților efectuate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.425 de lei, pentru nerespectarea prevederilor rutiere. În urma controalelor efectuate, polițiștii au reținut 2 permise de conducere. Totodată, au fost acționate 6 butoane de panică, nefiind constatate nereguli.

De asemenea, polițiștii timișeni au depistat în județ mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Joi, 4 august, în jurul orei 08:15, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Renașterii, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Tot joi, în jurul orei 18:30, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Emile Zola, un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că pe nume bărbatului, Judecătoria Brașov a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea,  acesta fiind condamnat la 2 ani și 5 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”. Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Timișoara.

Azi noapte, în jurul orei 02:00, polițiștii rutieri au depistat pe Calea Șagului, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la amfetamină. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Troleibuz în flăcări lângă Timișoara

Pompierii timișeni au fost solicitați, în jurul orei 17:15, să intervină pentru lichidarea unui incendiu la compartimentul motor al unui troleibuz din cadrul serviciului de transport public, pe strada Plopilor…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole