Comuna Șag se alătură eforturilor de ajutorare a refugiaților ucraineni – 300 de persoane pot primi cazare, masa și transport

Comunitatea din Șag este alături de UCRAINA, anunță primarul Flavius Roșu.

Astfel, comuna Șag se alătură altor comunități din Timiș care vor oferi ajutor umanitar refugiaților ucraineni.

“Împreuna cu parintele Florin Baran-parohul Bisericii Ortodoxe din Sag, viceprimarul Kapor Antonius și consăteanul nostru-fostul deputat al minorității ucrainene, Ivan Marocico venim in sprijinul poporului ucrainean greu încercat in aceste momente, prin susținerea refugiaților din Ucraina .Cu sprijinul unor persoane de buna credință vom asigura cazare, masa și transport pentru aproximativ 300 de persoane. Mulțumim consăteanului nostru – fost deputat Ivan Marocico pentru dragostea ce o poarta semenilor săi, prin implicarea și dăruirea de care da dovada ! Împreuna arătam ca putem susține persoanele greu încercate ! Слава Украііні, Героям Слава!!! Мир, благодать і добра всім украіінцям!“, a anunțat primarul Flavius Roșu.

Ieri, primul contingent de refugiați a ajuns la Știuca, iar Primăria Dumbrăvița a trimis deja un transport cu ajutoare în Ucraina. La Timișoara, primăria a strâns în jurul său 30 de organizații care vor asigura pregătirile de primire a refugiaților și pentru a răspunde la solicitări venite din țara vecină, în special de la Cernăuți.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole