Comuna Moșnița Nouă, terorizată de câinii fără stăpân – un copil a fost mușcat pe strada Agricultorilor

Comuna Moșnița Nouă, condusă deja de două mandate de un reprezentant al PNL Timiș, este vorba despre Florin Bucur, a ajuns cunoscută, la nivel național chiar, ca cea mai nămoloasă localitate din jurul Timișoarei, unde în zilele ploioase nici măcar cizmele nu mai ajută, locuitorii fiind practic blocați în case.

Extinderea imobiliară masivă și necontrolată, pe câmpurile care altă dată erau cultivate cu cucuruz sau lăsate pârloagă, a făcut ca administrația locală să nu poată să țină pasul cu asigurarea utilităților necesare.

Moșnița Nouă are un vicepreședinte al Consiliului Județean, în persoana lui Alexandru Proteasa, e adevărat și el samsar imobiliar, preocupat să facă doar bani, deoarece când este în conducerea județului nu a adus nicio îmbunătățire majoră pentru comunitate.

Recent, în comună a apărut o problemă nouă, dar extrem de gravă.

Locuitorii sunt terorizați de haite de câini fără stăpân, iar astăzi se putea întâmpla o tragedie.

Potrivit cititorilor Buletin de Timișoara, care ne-au semnalat cazul, un copil a fost mușcat de un câine vagabond.

A apărut și prima victimă a câinilor fără stăpân, un copil a fost mușcat astăzi pe strada Agricultorilor. Deși câinele era liber și postat de peste 3 zile pe mai multe grupuri din Moșnița Nouă, autoritățile au ridicat câinele de pe străzi doar în momentul când și-au dat seama că pot avea probleme de natură penală. Primarul și Consilierii Locali nu au discutat până astăzi în Consiliul Local al Comunei Moșnița Nouă despre problema câinilor fără stăpân, considerând că siguranța cetățenilor nu este o prioritate. De ce mereu este nevoie de o problemă ca să acționăm?“, atrage atenția un cetățean din Moșnița Nouă. 

Așadar după ce că își duc veacul printr-o noroaie, acum locuitorii din Moșnița Nouă mai au pe cap și problema câinilor comunitari.

Timișul la nivel european – sloganul PNL din 2020! Nu uitați cum v-au păcălit!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole